Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Готель Газбін (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hazbin Hotel
Країна:
США
Режисер:
Вів'єн Медрано
Тривалість:
00:31:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MariAm Project
Переклад:
Original English Оригінал
Проект «Готель Гасвін» розповідає про дівчину на ім'я Чарлі, принцесу досить могутнього королівства, в яке ніхто не хоче йти. Юна героїня готується до правління в пеклі. Оскільки населення Пекла щороку зростає в геометричній прогресії, вона, здається, має геніальний план знелюднення свого королівства. Герой працює над створенням особливих умов, які можуть виправити демонів і перетворити їх на добрих, порядних і добрих істот. Принаймні допомогло б спробувати відправити їх на небеса, щоб звільнити місце в пеклі. Не всі готові до перевиховання, але головна героїня переконана, що ніякі насмішки її не зупинять. Вадж є вірним партнером Чарлі і підтримує її у всьому. Головна героїня спробує свої методи на колишній актрисі Анжелі Дасті. Звичайно, він завжди був настільки зарозумілим, що пішов у пекло як суперзірка. Що ж, головний герой намагається потрапити на реабілітацію, але не вдається. Чарлі допомагають істоти з незвичайними здібностями, так звані радіодемони. Здається, що вона здатна реалізувати задуми головної героїні. І вона, здається, ближче до реалізації свого плану, ніж будь-хто інший. Що буде далі в цьому дивовижному і найцікавішому серіалі? ©Kino4ua Готель Газбін (1 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.6
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?