Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

СуперБудинок (1 Сезон))

Рік:
Ор. назва:
SuperMansion
Країна:
США
Режисер:
Метью Сінрайх, Зеб Веллс
Тривалість:
1 серія: ~00:23:00 (цілком серій: 13/13)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Київ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Головні герої цього серіалу — справжні супергерої, які зробили все, щоб врятувати світ від поганих хлопців і принести на планету добро і справедливість. З тих пір минуло багато років, але роки взяли своє, і головні герої зовсім не такі, як були раніше. Вони ніколи не припиняли боротися зі злочинністю, але вона була в невеликих масштабах, що, природно, позначається на впізнаваності героїв. Серед молоді ніхто не знає, що це за супергерой. Але колись Титановий Рекс і його команда під назвою Ліга справедливості були дійсно сильними. Герої повинні придумати хитрі хитрощі, щоб відновити свою колишню славу. Вони відреагували на сучасні реалії та вирішили підкреслити актуальність молодіжного світу.  ©Kino4ua СуперБудинок (1 Сезон)) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb🐼
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?