Kino4ua.com
FullHD 1080p

Приховані фігури

Рік:
Ор. назва:
Hidden Figures
Країна:
США
Режисер:
Теодор Мелфі
Тривалість:
02:07:47
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубляж
Дія цієї захоплюючої біографічної кінострічки з елементами драми розгортається в Сполучених Штатах Америки середини двадцятого століття. На дворі часи холодної війни між двома найсильнішими наддержавами - США і Радянським Союзом. Протистояння виходить на новий рівень - підкорення космосу. І першість у цій гонці неймовірно важливо для обох держав. В поле зору співробітників НАСА потрапляє дивовижна група талановитих афроамериканок-математиків, чиї здібності в цій галузі просто неймовірні. Їх вміння зможуть стати в нагоді в ході підготовки і виконання відповідальної космічної місії. Дівчат запрошують до співпраці, і вони з радістю приймають цю доленосну пропозицію. Так Дороті, Кетрін і Мері виконують роль мозку в ході однієї з найскладніших операцій в історії людства, ідеально реалізуючи вихід в космос і повернення на Землю Джона Гленна. Три темношкірі жінки стають справжніми героїнями нації і всього людства, досягнувши своєї мрії і подолавши на тернистому шляху до успіху всі перепони, пов'язані з забобонами суспільства, що стосуються статі і кольору шкіри цих трьох великих вчених ... ©Kino4ua Приховані фігури 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олексій Курбан
    Олексій Курбан
    27 вересня 2022 20:49
    + +1 -
    Гарний фільм, тримає напругу і цікаво розкриває персонажів) 10 з 10
  2. Ксенія
    Ксенія
    22 липня 2022 22:41
    + +3 -
    Чудовий фільм! Розум, як і вбиральні, може безпроблемно уживатися з будь-яким кольором шкіри.