Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Хлопаки представляють: Чисте Зло / Хлопаки: Осатанілі (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Boys Presents: Diabolical
Країна:
США
Режисер:
Ерік Кріпке, Саймон Рачоппа, Сет Роген, Еван Ґолдберґ
Тривалість:
1 серія: 14:00 (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | UFDUB
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
По суті, це спін-офф серіалу «Хлопці».
Я часто вирішую зробити щось справді цікаве та потрібне, але мої амбіції заважають мені це зробити. Що таке справжня розвага? Насправді кожен може відповісти на це питання по-своєму, але при цьому важливо розуміти, що не всі вміють висловлюватися. Це справді дуже складна історія, яка однозначно варта вашої уваги. Тут ми говоримо про людей, у яких, м’яко кажучи, недостатньо влади чи здібностей, які абсолютно не усвідомлюють, що відбувається в їхніх головах. Через це можна зробити висновок, що в цьому світі може статися буквально все. Головні герої серіалу схожі на містичні істоти, які прийшли в цей світ, щоб викликати справжній хаос. Але подивитись справді цікаво і ніхто не буде заперечувати. Якою б складною не була ситуація, у цьому світі є місце для щирої любові і, звичайно, щирої дружби. Дуже рекомендую переглянути цей серіал, щоб отримати бурю позитивних емоцій. ©Kino4ua Хлопаки представляють: Чисте Зло / Хлопаки: Осатанілі (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.9
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?