Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Володар сторінок

Рік:
Ор. назва:
The Pagemaster
Країна:
США
Режисер:
Піксоут Гант, Джо Джонстон
Тривалість:
01:15:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Річарду Тайлеру десять років, і він розумний не по роках. Однак у нього є маленький недолік, він зовсім не вірить у казки і вважає за краще дивитися на все дорослим поглядом, спираючись на статистику. Річард боїться всього на світі, і батьки намагаються виховати в ньому мужність, але марно.
Одного разу на хлопчика йде сильний дощ, який супроводжується грозою. Дуже полохливий, він не знає, де сховатися, тому тікає і ховається в бібліотеці. Це більше, ніж просто бібліотека. Велика бібліотека і дива можуть відбуватися. Річард стає мультфільмом і вирушає в незабутню подорож до чарівної країни з анімованими казковими героями. Там Володар Великих Сторінок навчить його мужності та вмінню допомагати слабким і долати всі перешкоди, його власний шлях.
Фільм «Володар сторінок» переносить малих і великих у кімнати чарівної казкової країни. Там оживають усі улюблені герої далекого дитинства.  ©Kino4ua Володар сторінок 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?