Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Любов і смерть (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Love & Death
Країна:
США
Режисер:
Леслі Лінка Ґлаттер
Тривалість:
00:58:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Otakoi Studio, 15K3
Це історія Кенді Монтгомері та Бетті Гор. Героїні не мають нічого спільного. Але іноді їхні шляхи перетинаються, коли вони разом співають у церковному хорі. Є й інші речі, які об'єднують цих жінок. Їхні доньки проводять багато часу разом як найкращі подруги, а чоловіки працюють у Кремнієвій долині. На перший погляд, життя не таке вже й погане, і ці стосунки, здається, роблять життя кращим. Однак за цим фасадом можливостей і надії ховається велика і страшна таємниця. Кожен з героїв дійшов до межі своїх психологічних можливостей. ©Kino4ua Любов і смерть (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?