Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Секс і місто (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sex and the City
Країна:
США
Режисер:
Майкл Патрік Кінг, Аллен Култер, Майкл Енглер
Тривалість:
00:22:27
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - НТВ

1 сезон

Чотири подруги живуть у великому місті, де багато біжать у своїх справах людей. Кожна хоче знайти свою любов, свого чоловіка.
Але у кожної своя доля і свій погляд на стосунки з чоловіками. Одна хоче тихій сімейній гавані і відчайдушно прагне її знайти. Другу, зовсім не напружують вільні стосунки і в них, бачить особливу романтику. Третя ладу свою кар'єру, забуваючи про особисте життя. Четверта ж чекає свого принца.
Красиві і самодостатні, вони знаходяться в постійному пошуку свого ідеалу. Вони діляться своїми радощами і розчаруваннями. Підтримуючи один одного в складних ситуаціях, без сорому розмовляючи на будь-які теми.
Головні героїні часом потрапляють в комічні ситуації, над чим спільно щиро сміються. Щодня виходячи до великого міста, вони щиро сподіваються, що ось-ось знайдуть довгоочікувану любов.


2 сезон

Сюжет серіалу захопить прекрасних дам у вир співпереживання героїням, а сильній статі підкаже, як розгадати таємницю жіночої натури. Будьте готові до цікавого розвитку подій і пікантних моментів.
Четвірка чудових жінок завжди в центрі уваги. Жодна з них не схожа на іншу. Їх погляди на життя зовсім протилежні. Але у них є спільні риси. Ці дами привабливі і можуть звести з розуму будь-якого чоловіка. Їм хочеться взяти від життя все, а тому сумувати не можна! Сильні характером, маючи внутрішній стрижень, головні героїні завжди домагаються своєї мети. Нью-Йорк дав їм впевненості в собі, тому що інші тут не виживають.
У свої тридцять з хвостиком чарівні жінки відчувають себе вільно і розкуто, щиро вважаючи, що життя тільки починається. Їх дружба міцна, а тому вони здатні обговорювати тисячі речей і подій зі свого життя, навіть якщо вони з інтимними подробицями.


3 сезон 

Серіал про чотирьох кращих подруг, які абсолютно по-різному ставляться до життя. У кожної з них є свій спосіб вирішення тієї чи іншої проблеми, кожна з них вміє твердо відстоювати свої позиції. Незалежні і впевнені в собі жінки, які переступили третій десяток, готові говорити один з одним на найпікантніші теми. Блискучий гумор, дивовижні образи і двозначні теми - ось основні переваги даного серіалу - серіалу, який змушує жінок перейнятися щирою симпатією до героїнь, а чоловікам допомагає зрозуміти настільки загадковий внутрішній світ жінок ...





4 сезон

У центрі сюжету - 4 чарівні леді, абсолютно несхожі один на одного, чотири різних розуміння життя, чотири способи виходу зі складних ситуацій. Кращі подруги, без оглядки назад переступили тридцятирічний рубіж, адже вони як і раніше чарівні і сексуальні. Вони впевнені в собі і готові говорити на будь-які, навіть самі відверті теми. Вони впевнено йдуть вперед і готові до будь-яких випробувань. Фільм настільки незвичайний. що змушує жінок щиро переживати героїням, а чоловікам допомагає глибше проникнути в таємничий жіночий світ ...




5 сезон

У серіалі розповідається про чотирьох кращих подруг, вони абсолютно різні, абсолютно по-різному дивляться на життя і на чоловіків. У кожної з них свої проблеми, які вони долають по-своєму. Вільні мешканки Нью-Йорка, сміливо переступили 30-річний рубіж, чітко знають свою позицію і вміють її відстоювати, які можуть розмовляти на будь-які, навіть самі відверті теми. Блискучий гумор, дивовижні образи, "гострі" теми - ось основні козирі "Секс і місто / Сексу у великому місті", серіалу, який змушує жінок щиро співпереживати героїням, а чоловікам допомагає краще зрозуміти внутрішній світ прекрасної половини людства ...




6 сезон

Чотири чарівні жінки, готові поговорити на будь-які теми - ось головні героїні серіалу. Вони люблять життя і вирішують свої проблеми так як вважають за потрібне, не звертаючи увагу на засудження з боку інших. Вони впевнено йдуть до своєї мети, не зупиняючись ні перед чим! Незалежні мешканки Нью-Йорка, сміливо крокують вперед, впевнені в собі і відверті в розмовах один з одним. Головними перевагами серіалу є іскрометний гумор, образи, що запам'ятовуються і "пікантні" теми. Серіал люблять дивитися не тільки жінки, а й чоловіки: перше він змушує щиро співчувати героїням, другим дає шанс глибше проникнути у внутрішній світ жінок і спробувати його краще зрозуміти ... ©Kino4ua Секс і місто (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон) 1998-2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. I
    30 грудня 2022 14:55
    + +3 -
    обожнюю цей серіал!!! 
  2. Ineij
    23 червня 2021 15:23
    + -7 -
    Не люблю этот сериал. Опять попался на глаза. Не смотрела по телевизору. Раздражает. Фрррррррррррррррррррррррррр.