Kino4ua.com
HD 720p
R

Доктор Фостер (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Doctor Foster
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Джеремі Лаврінг, Том Вон, Брюс Гудісон
Тривалість:
00:58:04
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Одноголосий
Одержимість може приймати різні форми, і необов'язково мова йде про потойбічний. У Джемми Фостер було все, чого може бажати кожна жінка. Вона живе у великому комфортабельному будинку, а кар'єра йде в гору. Адже доктор Фостер - лікар з великим стажем роботи. Їй довіряють пацієнти, а колеги радяться в особливо складних випадках. У героїні красивий і люблячий чоловік і безліч друзів. Здавалося б, ніщо не може затьмарити щастя молодої жінки. Але в справу втручається його величність випадок: в один прекрасний вечір Джемма зауважує на пальто чоловіка довге світле волосся. Звичайно, він не може належати їй, а в оточенні Симона стільки красивих блондинок. Невже він завів з однією з них інтрижку? Адже чоловік героїні завжди користувався популярністю у жінок. З цих пір демон ревнощів опановує душею і думками героїні. Вона починає стежити за чоловіком і направляє всі свої сили на пошук підступної розлучниці. Але іноді краще не знати занадто багато. Відкривається правда про приховані сторони життя її обранця може не тільки шокувати Джемму, а й безповоротно змінити її розмірене існування. У пошуках правди лікар стає підозрілою і недовірливою, близькі насилу впізнають її. Крім того, ця манія загрожує поставити під удар її професійну кар'єру, репутацію і навіть життя пацієнтів. Але героїні необхідно знайти відповідь на питання: чи дійсно Сімон той, за кого себе видає, або стільки років вона жила з незнайомцем? ©Kino4ua Доктор Фостер (1, 2 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?