Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Шукач відьом (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Witchfinder
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Ніл Гіббонс, Роб Гіббонс
Тривалість:
1 серія: 30:00 (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | OZZ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Тринадцятий Лікар збирається відвести своїх друзів, Грема, Ясмін та Райана на коронацію Єлизавети I, але натомість ТАРДІС привозить компанію до Ланкаширу, до села Байлхерст-Крагг початку XVII століття.

Лікар нагадує супутникам, що їм слід втручатися в історію якнайменше. Коли вони підходять до річки, то бачать, як місцева землевласника Бекка Севідж звинувачує в чаклунстві жінку похилого віку, піддаючи її випробуванню водою. Лікар витягує жінку з води, але та вмирає від нестачі повітря.

Грем видається Бекке як генерал з пошуку відьом і вимагає докладніше обговорити випадок із загиблою. У будинку Севідж Лікар починає суперечку з Беккою через переслідування відьом і викриття у зв'язках з сатаною, в якого сама Лікар не вірить. Тоді ж перед ними постає король Яків I, який інкогніто мандрує королівством.

Тим часом Вілла Твістон, онука вбитої жінки, ховає покійницю в лісі, де на неї намагається напасти неясне щось, від якого її рятує Ясмін Хан. Потім Лікар і Ясмін розмовляють з Віллою, відмовляючи її бігти прямо зараз із села через страх суду над нею як над онукою відьми, і стверджують, що можуть допомогти їй.

У лісі король Яків розповідає Райану про своє життя: про те, як його мати вбила його батька, за що була обезголовлена; про те, що його виростили три регента, які померли за невідомих обставин; про те, що після багатьох замахів на його життя він перестав довіряти людям і твердо вирішив вигнати диявола зі свого життя, для чого вдається до допомоги інквізиції. ©Kino4ua Шукач відьом (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?