Kino4ua.com
FullHD 1080p

Життя і мета собаки

Рік:
Ор. назва:
A Dogs Purpose
Країна:
США
Режисер:
Лассе Галльстрем
Тривалість:
01:40:22
Переклад:
Очікується
У центрі розвитку подій знаходиться пес на ім'я Бейлі. Одного разу він відправляється в тривалу ризиковану подорож по всій планеті. Бейлі змінює господарів, постійно переїжджаючи з місця на місце. І всякий раз, коли цей пес знаходить собі нових господарів, ті піклуються про нього і опікають його, після чого Бейлі від них несподівано збігає. У підсумку, життя собаки насичена яскравими подіями і неймовірно цікава. Бейлі постійно знаходиться в центрі уваги, і йому не доводиться боротися за увагу з боку людей. Головний герой фільму сам наповнює своє життя сенсом, намагаючись не прив'язуватися до якогось певного місця ... ©Kino4ua Життя і мета собаки 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?