Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Помилково звинувачений

Рік:
Ор. назва:
Wrongfully Accused
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Пет Профт
Тривалість:
01:25:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Цього разу легендарний актор і комік Леслі Нільсон зіграв роль талановитого скрипаля, якого звинувачують у зухвалому вбивстві. У цю небезпечну пригоду нашого героя втягує зваблива красуня Лорен, і нещасного музиканта відправляють до в'язниці відбувати покарання до неминучої страти. Однак виникають несподівані обставини, які дозволяють Райану втекти з в'язниці. Тюремний автобус на повороті зачіпає бананову шкірку, спричиняючи аварію, і "невинний чоловік" вирушає в подорож, щоб знайти справжнього винуватця... ©Kino4ua Помилково звинувачений 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?