Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Робін Гуд: Чоловіки в трико

Рік:
Ор. назва:
Robin Hood: Men in Tights
Країна:
США, Франція
Режисер:
Мел Брукс
Тривалість:
01:44:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Невловимий герой середньовічної літератури, благородний бандит і молодий ідеал Робін Гуд тікає з полону хрестоносців і повертається на батьківщину своїх предків Локслі, де він повертає нового друга на смішне ім’я Апу Чі. Але вдома його чекав сюрприз.
Шериф Роттенхем каже, що він уже очистив територію своєю суворою рукою через свої борги. Робін Гуд хоче повернути те, що йому по праву, і вбити шерифа. Фільм не просто пародіює героя стрічки «Робін Гуд».
«Принц злодіїв», «Хрещений батько», «Малкольм Ікс» та інші культові серйозні фільми для американської аудиторії. Подивіться фільм Робін Грюдж. ©Kino4ua Робін Гуд: Чоловіки в трико 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?