Kino4ua.com
480p
R

Зимова кістка

Рік:
Ор. назва:
Winter's Bone
Країна:
США
Режисер:
Дебра Гранік
Тривалість:
01:40:30
Переклад:
Українська мова Субтитри
Дівчина підліток на ім'я Ріс переживає не найкращі свої часи. Ця сімнадцятирічна дівчина виросла в неблагополучній сім'ї, її мати важко хвора і помирає від раку. Її батько п'яниця і нехлюй, після того як зв'язався з наркотиками, загримів до в'язниці, а уряд відібрав майже все їх майно, залишивши сім'ю практично за межею бідності. Тепер дівчинка, яка живе в зруйнованому будинку під лісом, взяла на себе всі турботи по дому. Вона полює на білок, готує їжу, прибирає, рубає дрова. Якби не допомога сусідів, то вони б навряд чи змогли пережити хоч одну зиму. Незабаром від шерифа дівчинка дізнається, що її батько вийшов з в'язниці достроково під заставу, і тепер шериф шукає його. Але її батько, мабуть, зовсім не бажає з'являтися вдома. А трохи пізніше від того ж шерифа вона дізнається, що батько заклав заради застави їх будинок і все майно. І якщо він не з'явиться на засідання з умовно-дострокового звільнення то все їх майно перейде на користь уряду. Дівчина вирішує відшукати батька. ©Kino4ua Зимова кістка 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?