Kino4ua.com
480p
R

Детектив Конан Чотирнадцять жертв

Рік:
Ор. назва:
Detective Conan: The Fourteenth Target
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кодама Кенджі
Тривалість:
01:39:38
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Хакуфу & Мамай
Шінічі Кудо відомий у всьому світі як безстрашний детектив Конон, здатний розкривати найвідчайдушніші та найхитріші злочини. Він закохався в розслідування ще в старших класах школи і вирішив присвятити цій професії своє життя. Його дедуктивні, допитливі, терплячі та спостережливі здібності були неперевершеними, що дозволяло йому з легкістю розплутувати будь-який клубок інтриг чи змов. Тому не дивно, що багато людей впізнають його і звертаються до нього з різними проханнями.
Нещодавно детектив Конан познайомився з дівчиною на ім'я Ран. Напередодні їй наснився кошмар, і вона буквально втратила спокій. Спочатку дівчина не звернула на нього уваги, але тепер він стає реальністю. Всі, хто був причетний до звільнення її батька, відважного поліцейського, який багато років пропрацював у міській поліції, почали вмирати за дивних обставин. Лан вже була знайома з кривавою сценою і жахнулася. Не розуміючи, що відбувається, він звернувся за допомогою до детектива Конана. Справа здалася йому цікавою, і він почав розслідування з притаманним йому професіоналізмом. Однак докопатися до суті було нелегко. Але детектива Конана не лякають труднощі та небезпеки. ©Kino4ua Детектив Конан Чотирнадцять жертв 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?