Kino4ua.com

Мисливці на гангстерів

Рік:
Ор. назва:
Gangster Squad
Країна:
США
Режисер:
Рубен Флейшер
Тривалість:
01:53
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Події кримінальної драми «Мисливці на гангстерів» розвиваються в середині минулого століття в Лос-Анджелесі. В ті роки місто ангелів було повністю під контролем мафії на чолі, якої стояв Міккі Коен. Цій людині, без будь-яких перебільшень належало все місто, починаючи від продажних поліцейських, закінчуючи суддями і вищими чиновниками. Іноді знаходилися поліцейські, які не бажали брати хабарі, але з ними розмова була короткою. Законними методами боротися з Гангстерами було неможливо, оскільки адміністративний апарат був повністю під їх контролем. Але знайшовся герой, який все ж зміг дати відсіч цій злочинній банді. 

Відчайдушний сержант Джон О'Мара зібрав загін з таких же сміливців, яким нема чого втрачати. Цих людей складно зупинити, оскільки вони взяли закон у власні руки і оголосили справжню війну Міккі Коена. Безстрашні поліцейські очистили місто від злочинності і покарали всіх, хто був пособником мафії, включаючи вищих чиновників. ©Kino4ua Мисливці на гангстерів 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?