Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Визволи нас від зла

Рік:
Ор. назва:
Deliver Us from Evil
Країна:
США
Режисер:
Скотт Дерріксон
Тривалість:
01:58:44
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Головний герой детективного фільму жахів «Визволи нас від зла» нью-йоркський поліцейський Ральф, який вперше стикається з нез'ясовним явищем. Разом з напарником, він виїжджає за строковими викликам і по гарячих слідах намагається зловити злочинця. За роки своєї служби, він побачив чимало злочинів, таку людину складно, чим-не-будь здивувати. У місті починають відбуватися сектантські злочини, щоб розібратися, хто за цим стоїть поліцейський звертається за допомогою до священика-екзорциста.

У місці вони розслідують злочини, в яких явно проглядається диявольський умисел. Незабаром вони стикаються з потойбічними явищами, їх складно пояснити, ясно лише одне, за цим стоять злі сили. В ході розслідування у Ральфа з'являється дар бачити темні сили, від яких священик його може і не вберегти. ©Kino4ua Визволи нас від зла 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?