Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Перехоплений рейс (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hijack
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джим Філд Сміт, Мо Алі
Тривалість:
1 серія: 46:02 (цілком серій: 2/7)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm, BaibakooTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Семигодинний рейс KA29, що прямує з Дубая до Лондона, раптово стає місцем захоплення невідомими особами. Пасажири та екіпаж опиняються в полоні, а ситуація на борту стає дедалі напруженішою. Сем Нельсон, досвідчений корпоративний парламентер, перебуває серед пасажирів і вирішує використати свої професійні навички, щоб врятувати всіх на борту.

Сем усвідомлює, що єдиний спосіб вирішити цю ситуацію - це встановити контакт із загарбниками і почати переговори. Він аналізує ситуацію і намагається зрозуміти, які можуть бути мотиви загарбників. Він починає спілкуватися з ними, намагаючись встановити довіру і зрозуміти, що вони хочуть.

За допомогою свого досвіду і навичок перемовника, Сем поступово починає розкривати історію і мотиви загарбників. Він виявляє, що захоплення літака пов'язане із загадковим минулим одного з пасажирів, і що у нього є інформація, яка може вплинути на політичну ситуацію в регіоні.

Сем розуміє, що йому потрібно використати цю інформацію, щоб переконати загарбників відпустити пасажирів і екіпаж. Він акуратно планує свої дії, щоб не викликати підозр у загарбників, і починає вести переговори, використовуючи свої навички переконання і маніпуляції.

У процесі переговорів Сем стикається з різними перешкодами і ризиками, але він не здається. Він використовує свою інтуїцію та аналітичні здібності, щоб порозумітися із загарбниками і знайти вихід зі складної ситуації.

Зрештою, завдяки вмінню Сема перемовлятися і його здатності аналізувати ситуацію, він успішно переконує загарбників відпустити пасажирів і екіпаж. Рейс KA29 повертається до нормального ходу, а Сем стає героєм, який врятував усіх на борту. ©Kino4ua Перехоплений рейс (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?