Kino4ua.com
480p
R

Закон і порядок: злочинні наміри (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Law & Order: Criminal Intent
Країна:
США
Режисер:
Дік Вольф
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Історія серіалу оповідає про талановитих детективів із міста Нью-Йорка, які працюють у забійному відділі. Ми познайомимося з трійкою неймовірних детективів, чия майстерність гідна захоплення та поваги. Перед нами детектив Горен, його чарівна напарниця Алекс, і голова відділу – досвідчений Дікінс. У кожному епізоді професіонали розслідують заплутані злочини і карають хитрих лиходіїв.

Розслідувати злочини – це не така проста робота, як здається. Щоб розкрити навіть найпростішу справу, потрібно докласти справді серйозних зусиль, використати всю свою кмітливість і всі вміння. Головними персонажами у серіалі виступають офіцери поліції з департаменту Нью-Йорка, які розкривають справи про вбивства. Основного героя звуть Роберт Горен, який вважається найкращим фахівцем у своїй галузі. Детектив розкриває справи за допомогою своєї прекрасної напарниці – Алекс Імс. Справедливим та мудрим начальником поліції міста є Дікінс. ©Kino4ua Закон і порядок: злочинні наміри (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон) 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?