Kino4ua.com
HD 720p

Пригоди Мерліна (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Merlin
Країна:
Великобританія
Режисер:
Джонні Капс
Тривалість:
00:45:33
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ТВ-3
У цьому серіалі "Пригоди Мерліна" актори, хоч і маловідомі, але виконують свої ролі якісно і з намаганням. З першого погляду в молодому мазі врядли побачиш майбутнього Мерліна, втім потім все ж розумієш, що він не міг народитися відразу розумним і мудрим. Принц Артур, звичайно повинен стати королем, але до цього йому так само належить набратися досвіду, тому що в серіалі він як хоробрий пташеня, який тільки-но почав спроби злетіти. Моргана і Гвиневра розбавляють історію, з них особливо виділяється красива і чарівна молода магічка, з якої ще далеко не все ясно. Старий Гайус дуже підходить на роль учителя для Мерліна, просто джерело досвіду для молодого мага. Утер Пендрагон виступає в нашій історії в ролі "загубленій душі", який начебто і робить все краще для народу, а виходить як завжди, до того ж у нього дуже багато скелетів у шафі, втім як і у всіх людей його рангу. Ворогів, що протистоять Мерліну і компанії в серіалі поки не так вже й багато, відзначити можна Моргауза - викликає вона лише симптоми злості і антипатії, що дуже і дуже гармонує з рештою набором почуттів, що належать до добрих героїв. Ах, мало не забув про дракона! Він теж грає не малу роль в становленні молодого чарівника. Але на цьому про сюжет закінчу, і так вже багато розповів. Як я вже писав, бюджет у серіалу невеликий, але панорами і місця, які оператори знімали для нас виглядають гідно і на рівні, одяг, побут, манери точно передані режисерами і так само зроблені і передані на відмінно. Окремо можна виділити музику, вона гідна подиву. Композитори знайшли саме те, що ідеально впишеться в атмосферу історії і не буде відволікати нас від перегляду. П'ять балів Роберту Лейну, Роен Стивенсону і Джеймсу Гослінгу. Упевнений, що в майбутньому, коли у серіалу буде багато шанувальників і на його частку буде перепадати більше бюджету, ми побачимо і епічні баталії, і величезні панорами з магічними ефектами. Але поки що серіал в цьому не має потреби, Мерлін тільки стає тим, ким повинен бути, і сам серіал поки лише йде до того, від чого ми будемо захоплюватися в майбутньому. ©Kino4ua Пригоди Мерліна (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Виталина
    20 березня 2023 19:20
    + 0 -

    Хочу продолжение очень интересно только когда он мог убить Моргану он не убивал а почему не понимаю и потом сколько ещё беды она принесла очень в конце грустно я плачу(знаю не какой надежди на продолжение нету потому что его закрыли и он был 2008-2012 года но всё же очень хочу все фанати хотят😭❤️

  2. Толік
    Толік
    7 квітня 2021 12:25
    + -12 -
    Друга серія другого сезону просто темний екран тільки звук (плеєр 1)

  3. Анна
    Анна
    24 березня 2021 21:00
    + +20 -
    Дуже цікавий фільм, шкода що закінчився. Відчуваю, що незабаром буду його дивитись ще)
  4. Игорь
    Игорь
    13 лютого 2021 09:18
    + +19 -
    Очень хорошо сериал, много чему учит