Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Че Гевара: Щоденники мотоцикліста

Рік:
Ор. назва:
The Motorcycle Diaries / Diarios de motocicleta
Країна:
Аргентина, США, Куба, Німеччина, Мексика, Велика Британія, Чилі, Перу, Франція
Режисер:
Вальтер Саллес
Тривалість:
02:05:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Культура
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм бразильського режисера, заснований на книзі спогадів і записках. Роуд-муві, присвячене подорожам Ернесто Гевари в компанії свого вірного товариша. Стрічка завоювала неабияке визнання глядачів і отримала безліч нагород, серед яких три призи Каннського кінофестивалю, дві премії Британської кіноакадемії, а також "Оскар" за найкращу оригінальну пісню. Стрічка присвячена рокам становлення Че Гевари, це свого роду передісторія зародження його революційних поглядів. Тут молодий Ернесто - ще лише студент, який не закінчив медичний університет. Разом зі своїм другом Альберто вони вирішують вирушити в авантюрну подорож країнами Латинської Америки. Різні цілі об'єднують їх: для одного - це жага до нових вражень від життя, для іншого - підкорення жіночих сердець. Так чи інакше, але саме цей життєвий період допоможе Ернесто стати в майбутньому команданте Че Гевара... ©Kino4ua Че Гевара: Щоденники мотоцикліста 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?