Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Сенна

Рік:
Ор. назва:
Senna
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Азіф Кападіа
Актори:
Тривалість:
02:42:07
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Документальний фільм розповідає про долю всесвітньо відомого бразильського автогонщика Айртона Сенни. Глядачі чекає захоплююча подорож його біографією, починаючи з зародження його кар'єри на Формулі-1, запаморочливого успіху в професії і завершуючи шлях трагічною смертю. Головною емоційною складовою фільму є професійна дуель, суперництво між Сінною та французом Алленом Простом, одним із найкращих гонщиків Формули-1. Їхні особисті та професійні взаємини доведені до точки кипіння. Оскільки фільм документальний та біографічний, у ньому дуже яскраво та вміло використовується великий обсяг архівних матеріалів, таких як інтерв'ю, відеозаписів з автоперегонів, спогадів близьких родичів, колег, журналістів та ін. Можливо, ризик та безстрашність призвели до нещасних подій. Адже Сенна робив те, чого не робили інші. Але водночас він став легендою у світі перегонів. Він став останнім гонщиком, який загинув під час змагання. Причину смерті легендарного гонщика досі приховано незвіданою таємницею. ©Kino4ua Сенна 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?