Kino4ua.com

Інтерв'ю

Рік:
Ор. назва:
The Interview
Країна:
США
Режисер:
Івен Голдберг
Тривалість:
01:52:32
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Jetvis Studio
У центрі сюжету комедійного фільму "Інтерв'ю" - двоє хороших друзів Дейв і Аарон, які не тільки прагнуть домогтися успіху в світі журналістики і телебачення, а так само мріють зробити що-небудь справді значуще, що залишить слід в історії. Будучи талановитим журналістом, Дейв і його друг-продюсер Аарон запустили на телебаченні своє ток-шоу "Вечірній жайворонок", яке користується популярністю у телеглядачів, адже в шоу хлопці запрошують різних знаменитостей, змушених відповідати на каверзні питання ведучого Дейва. Завдяки шоу, прості люди дізнаються безліч цікавих і навіть скандальних подробиць з життя відомих особистостей, але друзям цього мало.

Одного разу хлопці вирішують взяти інтерв'ю у північнокорейського політичного діяча і вищого керівника КНДР Кім Чен Ина, для чого організовують поїздку до Північної Кореї. Однак у ЦРУ на цей рахунок свої плани. Успішно завербувавши журналістів і напханий новоспечених агентів найостаннішими шпигунськими гаджетами, керівництво ЦРУ наказує хлопцям убити північнокорейського лідера. Поїздка обіцяє бути дуже цікавою! ©Kino4ua Інтерв'ю 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?