Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Волоцюга з Беверлі-Хілз

Рік:
Ор. назва:
Down and Out in Beverly Hills
Країна:
США
Режисер:
Пол Мазурскі
Тривалість:
01:43:17
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дейв Уайтмен – мільйонер. У його житті починають відбуватися комічні та непередбачувані ситуації. Виною тому його близькі, і чужі люди. У кожного з його членів сім'ї є свої чудасії: дружина Дейва думає тільки про свою фігуру і здоров'я - вона постійно займається аеробікою та йогою, дочка Дейва страждає від анорексії, а у його сина починається перехідний вік. Крім того, Дейв навіщось бере до себе в будинок бродягу, який виявляється дуже діяльним типом - він допомагає членам сім'ї Дейва змінитися. ©Kino4ua Волоцюга з Беверлі-Хілз 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?