Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Говард-качка

Рік:
Ор. назва:
Howard the Duck
Країна:
США
Режисер:
Вілард Гоук
Тривалість:
01:55:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
27-річний Говард Качка живе в качиному світі, планеті, схожій на Землю, але населеній антропоморфними качками, яка обертається навколо двох місяців. Коли він читає останній номер журналу Playduck, його крісло починає сильно тремтіти і виштовхує його з дому в космічний простір; Говард зрештою приземляється на Землі, в Клівленді, штат Огайо. Після прибуття Говард зустрічає жінку, яку нападають бандити. Він перемагає їх за допомогою унікального стилю бойових мистецтв. Після того, як розбійники тікають, жінка уявляє себе як Беверлі Світцлер і вирішує відвезти Говарда до своєї квартири і дозволити йому переночувати. Наступного дня Беверлі знайомить Говарда з Філом Бламбертом, передбачуваним ученим, який, як сподівається Беверлі, зможе допомогти Говарду повернутися у свій світ. Після того, як Філ виявився лише прибиральником, Говард упокорюється з життям на Землі і відкидає допомогу Беверлі. Незабаром він претендує на роботу прибиральником у місцевому романтичному спа-центрі. Говард невдовзі йде і повертається до Беверлі, яка грає у групі під назвою Cherry Bomb. У клубі, де виступають Cherry Bomb, Говард стикається зі своїм менеджером і протистоїть йому, коли він ображає групу. Розгорається бійка, в якій Говард перемагає.
Говард повертається до Беверлі за лаштунками після виступу групи та супроводжує її назад у квартиру, де Беверлі переконує його стати новим менеджером групи. Вони починають загравати, але їх переривають Бламберт і двоє його колег, які розповідають, що винайдений ними лазерний спектроскоп націлений на планету Говарда і доставив його на Землю, коли він був активований. Вони припускають, що Говарда можна відправити назад у його світ шляхом звернення цього процесу. Після прибуття в лабораторію лазерний спектроскоп працює зі збоями, що підвищує ймовірність того, що ще може бути доставлено на Землю. У цей момент доктор Уолтер Дженнінг одержимий формою життя з далекої області космосу. Коли вони відвідують закусочну, істота уявляє себе «Темним Володарем Всесвіту» і демонструє свої розумові здібності, знищуючи столові прилади та приправи. Боротьба починається, коли група далекобійників у закусочній починає ображати Говарда. Говард захоплений і майже вбитий кухарем закусочною, але Дженнінг / Темний Король знищує закусочну і тікає разом з Беверлі.
Говард знаходить Філа, якого заарештували за його присутність у лабораторії без дозволу служби безпеки. Після того, як вони тікають, вони виявляють надлегкий літак, який вони використовують для пошуку Темного Володаря та Беверлі. У лабораторії Темний Король пов'язує Беверлі і планує перенести ще одну його істоту в її тіло за допомогою машини для вимірювання. Говард і Філ прибувають і, очевидно, знищують Темного Володаря за допомогою експериментального дезінтегратора нейтронів. Однак істота була витіснена тільки з тіла Дженнінга. Чорний Король розкриває свою справжню форму в цей момент. Говард запускає нейтронний дезінтегратор у огидного звіра, знищуючи його. Потім він знищує лазерний спектроскоп, запобігаючи прибуттям на Землю нових Повелителів Темряви, а також руйнуючи єдиний шанс повернутися на свою планету. Потім Говард стає менеджером Беверлі, наймає Філа як співробітника у її турі та грає на гітарі з Беверлі на сцені. ©Kino4ua Говард-качка 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?