Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Однорукий мечник

Рік:
Ор. назва:
Du bei dao / The One-Armed Swordsman
Країна:
Гонконг
Режисер:
Че Чанг
Тривалість:
01:50:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Школа Золотого Меча атакована бандитами. Слуга Фан Чан жертвує собою, щоб захистити свого господаря Ці Жуфена. На подяку Ці Жуфен приймає сина Фан Чана, Фан Гана, до себе в учні. Через роки Фан Гана зневажають інші учні через його бідне походження. Вирішивши, що він буде проблемою для свого господаря, Фан Ган залишає школу, але стикається з іншими учнями та дочкою вчителя, Ці Пейер. У поєдинку Ці Пейер відрубує руку Фан Гану, після чого він ховається. Проходячи мостом, хлопець втрачає свідомість і падає в човен селянки Сяо Мань.

Сяо Мань лікує незнайомця вдома, після чого вони закохуються один в одного. Фан Ган пригнічений, оскільки через відсутність однієї руки не може практикувати мистецтво фехтування. Неохоче Сяо Мань дає йому напівспалене керівництво кунг-фу, яке вона успадкувала від своїх батьків. За допомогою керівництва Фан Ган здатний освоїти новий стиль бою, роблячи себе сильнішим, ніж раніше.

Тим часом Ци Жуфен готується до свого 55-річчя і запрошує всіх своїх учнів на свято, щоб обрати свого наступника, тому він може піти зі світу бойових мистецтв. Однак, його старі вороги, Довгорукий Диявол і Чен Тяньшоу, користуються цим, щоб знищити Ці Жуфен. За допомогою нового пристрою бандити знищують учнів майстра, що йдуть на свято, одного за іншим.

Фан Ган випадково дізнається про змову і, порушуючи обіцянку Сяо Мань не повертатись у світ бойових мистецтв, поспішає на допомогу свого колишнього вчителя. На шляху до вчителя Фан Ган знищує багатьох спільників Довгорукого Диявола. Перед приходом Фан Гана Диявол встигає вбити багатьох учнів Ці Жуфен і поранити його самого. У запеклому поєдинку Фан Ган розправляється з Дияволом, але вирішує повернутися до Сяо Мань і стати фермером замість того, щоб залишитися та зайняти місце вчителя. ©Kino4ua Однорукий мечник 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?