Kino4ua.com
HD 720p
R

Безстрашна Гієна

Рік:
Ор. назва:
The Fearless Hyena
Країна:
Гон Конг, Південна Корея
Режисер:
Джекі Чан, Кеннет Цан
Тривалість:
01:37:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 2+2
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Художній фільм "Безстрашна гієна" ("Xiao quan guai zhao") - спільний витвір Гонконгу та Південної Кореї, що вийшов на загальний огляд у далекому 1979 році. Це дебют усіма улюбленого Джекі Чана як режисера. Крім цього, тут він ще й сценарист, актор, який виконує головну роль, каскадер, що виконує найскладніші трюки. Але, мабуть, найголовніше, що саме в цій картині вперше було показано неповторний стиль бойовиків Джекі Чана, який зробив його відомим на весь світ. Жанр його фільмів неповторний, це і точні рухи, і блискавична реакція, і його неповторний гумор, який є абсолютно у всіх кінофільмах Джекі Чана. Молодий хлопець на ім'я Ланг – головний герой картини, на його очах мафія нещадно розправляється з його улюбленим дідом. Щоб помститися за смерть близької йому людини, Ланг береться за довгі, виснажливі тренування і стає справжнім майстром. Він чудово розуміє, що кунг-фу серйозне мистецтво, яке не можна використовувати з корисливою метою або просто для забави. Воно здатне як захистити, так і знищити. ©Kino4ua Безстрашна Гієна 1979 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?