Kino4ua.com
480p
R

Золота ластівка

Рік:
Ор. назва:
Golden Swallow / Jin yan zi
Країна:
Гонконг
Режисер:
Че Чанг
Тривалість:
01:43:43
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | МЕГА
Жінка воїн Се Жуянь на прізвисько Золота Ластівка уникає засідки завдяки Золотому Батілу Хань Тао і йде з ним у долину Нефритового Вітру, щоб відновити сили. Почуття Ластівки до свого колишнього товариша по навчанню, самотнього фехтувальника Сяо Пена на прізвисько Золотий Коршун, стають перешкодою в розвитку відносин між нею і Хань Тао. Обидва залишають долину у пошуках Сяо Пена для того, щоб зупинити його: Сяо Пен відслідковує та вбиває злочинців від імені Ластівки, щоб змусити її вийти з укриття. Коли настає зустріч трьох воїнів, Ластівка коливається між Пеном і Тао. Перед поєдинком між двома мечниками на них нападає Отруйний Дракон Ван Сюн, голова спільноти Золотого Дракона та його люди. Золотий Коршун витримує удар меча Хань Тао під час спроби вбити Дракона, а потім на останньому подиху добиває всіх людей. Зворушена любов'ю Коршуна, Ластівка тужить по ньому на його могилі. Хань Тао залишає її. ©Kino4ua Золота ластівка 1968 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?