Kino4ua.com
480p
R

Голова-ластик / Голова-ґумка

Рік:
Ор. назва:
Eraserhead
Країна:
США
Режисер:
Девід Лінч
Тривалість:
01:28:54
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Нещасний і похмурий чоловік на ім'я Генрі Спенсер живе у похмурому промисловому містечку. Свої однакові дні він проводить у замкненій квартирі, з вікон якої відкривається вид на цегляну стіну. Якось Генрі отримує повідомлення від своєї старої подруги Мері, з якою зустрічався востаннє шість місяців тому. У повідомленні Мері запрошує Генрі приїхати в гості та пообідати з нею та з її сім'єю. Генрі приїжджає в гості, знайомиться з містером і місіс Ікс і після обіду дізнається від місіс Ікс, що її дочка Мері народила від Генрі дитини. Дитина була народжена на шостому місяці вагітності, але залишилася живою. Місіс Ікс вимагає від Генрі, щоб він одружився з Мері і забрав дитину з лікарні. Відтепер Генрі стає батьком маленької, не схожої на людину, дитини-мутанта, яка має більше подібності з якимось закутаним у бинти пуголовком.

Тепер перед сім'єю постає проблема виходжування дитини. Мері переїжджає у квартиру до Генрі, і вони разом як можуть дбають про свою дитину. Але незабаром все змінюється: в одну дощову ніч Мері йде до своїх батьків і залишає дитину під опікою батька. Після цього Генрі починає повільно божеволіти. Він бачить когось чоловіка, який живе у сфері, схожій на планету, а також дівчину дивної зовнішності, яка, перебуваючи за батареєю опалення, співає йому про «рай». Після Генрі здається, що голова відривається, але в її місці виростає голова дитини. Відірвану голову знаходить хлопчик і приносить на фабрику олівця, після її використовують для створення гумок.

Генрі, намагаючись вийти з квартири, бачить свою сусідку (яку давно бажає) з іншим чоловіком. У пориві гніву Генрі власноруч вбиває дитину. Електрика в приміщенні перевантажується і в міру того, як світло вмикається і вимикається, дитина зростає до великих розмірів. Коли світло повністю гасне, голова дитини замінюється планетою, яка починає розриватися. Потім Генрі підходить дівчина з батареї і обіймає його. ©Kino4ua Голова-ластик / Голова-ґумка 1977 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?