Kino4ua.com
HD 720p
PG

Двоє: Я та моя тінь

Рік:
Ор. назва:
It takes two
Країна:
США
Режисер:
Енді Теннант
Тривалість:
01:40:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті комедійного фільму Двоє: я та моя тінь доля приготувала героям цікавий та незвичайний подарунок. На світі живуть дві дівчинки, зовні практично однакові, але вони не сестри-близнюки та навіть не далекі родички. Сирота Аманда живе у дитячому притулку під опікою виховательки Діани та чекає, коли її удочерять. Дівчинка славиться своїм важким характером, непосидючістю і мега балакучістю. У той час, як її точна копія Елісса — тиха, спокійна, вихована дівчинка, живе з багатим батьком-вдівцем і мріє про те, щоб тато не одружився зі своєю неприємною і брехливою супутницею Кларіссі, якій потрібні тільки його гроші. Якось, під час літніх канікул, дитячий притулок приїжджає відпочити до літнього табору на природі, директором якого є батько Елісси Роджер. Там випадково знайомляться Елісса і Аманда і розробляють напрочуд хитрий план зі зближення Роджера з вихователькою Діаною. Щоб план спрацював, дівчатка міняються місцями на якийсь час. ©Kino4ua Двоє: Я та моя тінь 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?