Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Зроби мене щасливим!

Рік:
Ор. назва:
Fais-moi plaisir!
Країна:
Франція
Режисер:
Емманюель Муре
Тривалість:
01:24:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Київ
Переклад:
Original English Субтитри
Одного ранку Аріана засмучена, коли Жан-Жак, з яким вона живе, відповідає на його портативний телефон і розмовляє з жінкою. Коли вона вимагає пояснень, він розповідає їй історію. Старий друг, якого він зустрів у барі, сказав йому вірний спосіб пробудити інтерес жінки: ти пишеш щиру записку з проханням зустрітися з тобою наодинці через п’ять хвилин. Коли Жан-Жак спробував це в поїзді, це спрацювало. Потім він спробував це в барі з Елізабет, тією, яка щойно йому подзвонила. Аріан вирішує, що він повинен викинути це зі свого розуму та знову побачити цю Елізабет, навіть якщо він спить з нею.

Тож він погоджується піти того вечора на вечірку в розкішні апартаменти Елізабет. Перед початком вона веде його до свого батька, який є президентом Республіки. Жан-Жак нікого не знає на вечірці, і коли вона закінчується, Елізабет відводить його до своєї спальні, де вона втрачає свідомість. Тоді з’являється наречений Елізабет, і Жан-Жака вивозить таємно співчутлива покоївка Анет. Вона повертає його до себе в квартиру, щоб зашити його штани, які були пошкоджені, і романтична ніч ось-ось почнеться, коли її сусід по квартирі прокидається. Жан-Жака, вивезеного таємно, заарештовують на вулиці та звільняють лише тоді, коли Елізабет підтверджує його історію.

Повертаючись додому, він бачить Аріан. Вона каже, що пішла з дівчиною в бар, і їй передали записку. Досить насичена мохіто, вона вийшла назустріч чоловікові й відгадала його за його дешеву женоненависницьку витівку. Він сприйняв це дуже добре, купив їй ще трохи напоїв, і вони повернулися до нього в квартиру. Коли Жан-Жак запитує, що вони зробили, Аріана просто відповідає: «Те саме, що й ти». ©Kino4ua Зроби мене щасливим! 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?