Kino4ua.com
R

Дочка землекопа

Рік:
Ор. назва:
La fille du puisatier
Країна:
Франція
Режисер:
Даніель Отой
Тривалість:
01:49:06
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - НТВ
Паскаль Аморетті - овдовілий чоловік, представник робочого стану, який все життя працював землекопом. Він вважає себе чесним і дуже принциповою людиною і живе, покладаючись на свої чіткі переконання, дотримуючись власних правил. У Аморетті шість дочок, яких він дуже любить і намагається оберігати від усіляких негараздів. Мова у фільмі в основному піде про долю 18-річної дочки Паскаля - Патрісії - чарівної, слухняною, щирою і велелюбної молодій дівчині.
Батько хоче видати її заміж за гідного впливового чоловіка, і саме таку людину незабаром зустрічає красуня. Це Жак Мазель - молодий красень-льотчик, в якого Патрісія закохується без пам'яті. Жак відповідає взаємністю, і закохані починають будувати плани на майбутнє. Але що почалася війна руйнує недовге щастя героїв. Жак йде на фронт, а Патрісія залишається одна наодинці зі своїм смутком і самотністю. Через деякий час вона розуміє, що носить під серцем дитину, і вже уявляє, як зрадіє її коханий, дізнавшись цю новину. Але воїн гине, і невтішна героїня зовсім не знає, що ж їй робити далі. Багаті і впливові батьки її коханого не хочуть навіть чути про Патрісію і, тим більше, визнавати онука, і дівчина шукає підтримки у свого батька. Паскаль радий допомогти дорогій дочки, адже на його думку, сім'я - це саме безцінний скарб на цьому світі.
Це жива і зворушлива історія про сімейні цінності, про неймовірне кохання між чоловіком і жінкою, про любов батька до дочки, про це найпрекрасніше почуття, яке об'єднує людей, несе примирення, окрилює і дарує тепло. ©Kino4ua Дочка землекопа 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?