Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Приборкання норовливої

Рік:
Ор. назва:
The Taming of the Shrew
Країна:
США, Італія
Режисер:
Франко Дзеффіреллі
Тривалість:
02:01:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Баптіста Мінола хоче видати двох своїх дочок заміж. За правилами, першою вийти заміж має старша дочка, Катаріна, і тільки після неї молодша Б'янка. Однак Катаріна сердита, дратівлива, безглузда жінка, яка має сумнівну репутацію, і, мабуть, видати її заміж просто неможливо.

Однак є хтось — синьйор Петруччо, збіднілий дворянин без гроша за душею. І за велике посаг він погоджується вмовити Катарину вийти за нього заміж. Після деякої боротьби йому це вдається. У цей час до Б'янки наймається вчителя закоханий у неї Люченціо. Ще два претенденти виборюють руку Б'янки. Незабаром відбувається весілля Петруччо та Катарини. Він відвозить свою дружину до свого замку (досить незвичайним способом). Там він намагається приборкати її норовливість. Треба сказати, у нього це чудово виходить. Наступного разу, коли Баптіста бачить свою дочку, він не вірить своїм очам. У фіналі навіть сам Петруччо дивується щасливим змінам, що сталися з дружиною. ©Kino4ua Приборкання норовливої 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?