Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Провалля та маятник / Колодязь і маятник

Рік:
Ор. назва:
The Pit and the Pendulum
Країна:
США
Режисер:
Роджер Корман
Тривалість:
01:20:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Іспанія, середина XVI ст. До замку дона Медіна приїжджає англійський есквайр Френсіс Барнард, який прагне дізнатися, що трапилося з його сестрою Елізабет — дружиною власника замку. Господарі — сам Ніколас Медіна, його сестра Катерина та доктор Леон не відразу і з небажанням розповідають англійцю про смерть його сестри.

Виявляється, колишній власник замку — дон Себастьян Медіна, батько Ніколаса та Катерини, був інквізитором і катував у підвалах замку ув'язнених. З того часу там залишається багато пристосувань для справ майстрів — диба, залізна діва, кайдани, а в одній кімнаті якийсь особливий механізм. Згідно з версією доктора Леона, серце Елізабет не витримало вигляду цих моторошних пристроїв. Після розкриття таємниці смерті дружини Ніколас перестає стримувати свої почуття - він любив свою дружину і страшно нею сумує. Періодично у замку виникають різні події, які змушують Ніколаса думати, що дух його дружини блукає тими місцями, де вона раніше жила. Барнард не розуміє причин цих нав'язливих думок, тоді Катерина розповідає, що в дитинстві Ніколас виявився свідком того, як його батько замучив у своїх катівнях дружину і брата, яких підозрював у перелюбі. Однак і Катерина не знає всієї правди — виявляється, що, крім того, їхня мати була замурована в склепі ще живою. Ніколас вважає, що така ж доля спіткала і його дружину. Зрештою доктор Леон пропонує розкрити склеп. Коли кришку саркофага піднімають, то виявляється, що жінка, що знаходиться там же, дійсно була похована живцем. ©Kino4ua Провалля та маятник / Колодязь і маятник 1961 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?