Kino4ua.com
R

Жорстокі ігри

Рік:
Ор. назва:
Cruel Intentions
Країна:
США
Режисер:
Роджер Камбл
Тривалість:
01:37:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Себастьян Вальмонт - типовий безтурботний парубок, майбутнє якого навряд чи здатне щось затьмарити, враховуючи стан і впливовість його батьків. Він розважає себе веденням особистого щоденника з описом своїх любовних пригод. У його колекції накопичилося чимало дівчат, серця яких він розбив, адже спокусивши обрану жертву, він завжди без жалю кидав її. Єдиною, хто досі залишалася для Себастьяна неприступною, була його зведена сестра Кетрін Мертей. Кетрін також цинічна і амбітна - ці якості особливо яскраво проявляються у всіх здійснюваних нею інтригах. Одного разу Себастьян задається новою метою - спокусити дочку нового директора коледжу. Справа ускладнювалася тим, що Аннетт Хенгроув, в інтерв'ю молодіжному журналу розповіла, що має намір залишатися незайманою до заміжжя. Але молода людина налаштований рішуче, адже спокушання подібної особи ще до початку занять в коледжі може стати його головною перемогою цього року. Дізнавшись про наміри брата, Кетрін пропонує йому парі. Згідно з умовами, якщо Себастьян спокусить Аннетт, то він зможе провести ніч з Кетрін, а в разі програшу втратить свою дорогу машину - Jaguar XK140. Щоб досягти мети, Себастьян через спільного знайомого входить в довіру до дівчини. Між ними виникає симпатія і одного разу герої прокидаються разом, виявивши, що вони щасливі один з одним. Але незабаром Себастьян дізнається, що сам став жертвою інтриги своєї сестри. Щоб не втратити Аннет, він знаходить спосіб передати їй свій щоденник ... ©Kino4ua Жорстокі ігри 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?