Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Крук

Рік:
Ор. назва:
The Raven
Країна:
США
Режисер:
Роджер Корман
Тривалість:
01:26:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Початок XVI ст. Білий маг Еразмус Крейвен перебуває у своєму замку в тузі за дружиною Леноре, яка померла два роки тому. Раптом у його апартаментах з'являється ворон, який спершу вимагає вина, а потім повернення людського образу. Крейвен не знає рецепту, проте ворон сам підказує магу, що треба робити. З'ясовується, що птах насправді зачарований маг Адольфус Бедлоу, член Братства магів, яке багато років очолював батько Еразмуса. Адольфус пропонує Крейвену перемогти нинішнього главу Братства та старовинного ворога отця Еразмуса чорного мага доктора Скарабуса, мотивуючи це тим, що білий маг гідний очолювати Лігу. Проте Еразмус відмовляється. Тоді Бедлоу повідомляє, що бачив у замку Скарабуса Ленору. Крейвен, обурений тим, що чорний маг захопив душу його дружини, погоджується поїхати до батька.

При зборах на Еразмуса та Бедлоу несподівано нападає конюх Крейвена, який явно перебуває під впливом чужої волі. Тільки ціною великих зусиль білому магу вдається зупинити слугу. Після цього йому нічого не залишається, крім взяти з собою дочку Естеллу, щоб не залишати її в замку одну. Після виходу із замку до групи приєднується син Бедлоу Рексфорд, який береться правити кіньми. У дорозі і молодий чоловік опиняється під впливом чужої волі. Проте Крейвену та його супутникам таки вдається дістатися без втрат до замку чорного мага. ©Kino4ua Крук 1963 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?