Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Інший світ 2: Еволюція

Рік:
Ор. назва:
Underworld: Evolution
Країна:
США, Канада, Угорщина
Режисер:
Лен Вайсман
Тривалість:
01:46:20
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
Маркус єдиний хто вижив з старійшин вампірів, він готовий піти на будь-які методи, щоб звільнити свого брата Вільгельма, який перебуває в полоні у вовкулаків. Він зумів відродитися, випивши кров перевертня, і тепер здатний запросто розправитися з будь-якою істотою. А після укусу Крейвена він отримує смутні відомості про те, де ж вовки тримають його багатостраждального родича. Селін і Майкл мають свої труднощі, хлопець не бажає харчуватися кров'ю і відкидає клоновану, а нормальну їжу його організм просто нездатний приймати. У цьому вони переконалися, відвідавши кафе, де їх впізнають копи, і вони змушені ховатися. Чоловік отримує серйозне поранення, і героїня рятує його, давши випити трохи крові зі своїх вен.

А тим часом Маркус починає вбивати побратимів, щоб отримати більше сил і вирахувати місцезнаходження героїв. Вночі він заявляється до них в притулок, щоб прибрати єдиних гідних супротивників зі свого шляху. Гряде чергова битва, і зупинити лиходія парочка зможе, лише роздобувши спеціальні амулети, що належать прабатькам кланів, а так само знайти самого Крейвена, і з його допомогою з'ясувати, як зупинити його нещадних дітищ. ©Kino4ua Інший світ 2: Еволюція 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?