Kino4ua.com
FullHD 1080p

Інтерв'ю з вампіром: Хроніка життя вампіра

Рік:
Ор. назва:
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
Країна:
США
Режисер:
Ніл Джордан
Тривалість:
02:03:33
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Винахідливий американський репортер, який звик спекулювати на різного роду сенсації, намірився взяти інтерв'ю у загадкового парубка, який викликав у нього непідробний інтерес. Співрозмовником журналіста виявився простий хлопець на ім'я Луї, якій відразу ж зізнався, що насправді він вампір, що володіє безсмертям.
Кровопивця приступив до ґрунтовної розповіді, повідомивши, що в далекому вісімнадцятому столітті він був звичайним фермером, який обожнює роботу і свою сім'ю. Однак після жахливої загибелі дорогоцінної дружини і маленької донечки головний герой зовсім втратив спокій. Щодня бідолаха відвідує могилки покійних, ридаючи ридма і проклинаючи долю-злодійку, яка позбавила його єдиних людей, яких він любив.

Одного разу випадок звів божевільного від горя чоловіка з справжнім вампіром Лестадом, який запропонував своєму новому знайомому унікальний спосіб домогтися душевної рівноваги ставши одним з них. Погодившись на цю аферу, Луї знайшов вічне життя, разом з тим втративши найменші переживання та емоції. Однак, навіть перетворившись на нелюдяного вовкулаку, він залишився доброю, чуйною натурою, навідріз відмовляючись харчуватися людською кров'ю, чим невимовно дратував Лестада. Які ж випробування випадуть на долю хлопця в подальшому? ... ©Kino4ua Інтерв'ю з вампіром: Хроніка життя вампіра 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?