Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вихід Дракона

Рік:
Ор. назва:
Enter The Dragon
Країна:
Гонконг, США
Режисер:
Роберт Клоуз
Тривалість:
01:42:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Гонконгський фільм «Вихід Дракона», або як його ще називають «Повернення дракона» став популярним серед любителів бойових мистецтв. Він розповідає глядачеві про молоду людину Тана (Брюс Лі), який є віртуозом східних бойових мистецтв і приїжджає з гонконгської глушині в Рим, щоб працювати в ресторані китайської кухні і разом з цим допомогти друзям родини, чий ресторанний бізнес хоче отримати місцева мафія. Для італійців стало звичним, що вони завжди отримували те, що вони захочуть і вони ніколи не перед чим не зупинялися. Вони думали що з легкістю здобудуть перемогу над противником, проте вони зробили величезну помилку не помітивши сильного суперника. Не зумівши з ним чинити опір силами, італійці наймають кращих японських і європейських майстрів бойових мистецтв, однак Тан з легкістю перемагає їх. І потім боротися з ним на арену стародавнього Колізею виходить «великий і смертоносний» американець Кольт (Чак Норріс - семиразовий володар титулу чемпіонства світу з карате). Дивно те, що автором сценарію даного трилера був Брюс Лі. І безперечно головна роль з шикарною технікою і дивовижними боями не могла дістатися комусь іншому, як не «Легенді». ©Kino4ua Вихід Дракона 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?