Kino4ua.com
PG-13

Іп Мен: Народження легенди

Рік:
Ор. назва:
Yip Man chin chyun / The Legend Is Born: Ip Man
Країна:
Гонконг
Режисер:
Герман Яу
Тривалість:
01:39:42
Переклад:
Українська мова Київ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - НТВ
Сюжет картини розповідає про те, як все починалося, як головний герой картини робив перші кроки в пізнанні бойових мистецтв. Дії фільму розгортаються в місті Фошань, де Іп Мен провів своє дитинство, і в зрілому віці став одним з найсильніших бійців.
Будучи хлопчиком, Іп Мен разом з однолітками навчався у одного з найбільших майстрів вин-чун - Чень Хуашуня. Він допомагав дітям пізнати філософію і східні традиції, без яких просто неможливо навчитися бойовому мистецтву. Коли ж Чень помер, Іп Мен продовжив навчання у приймача майстра Чжунсу. Через роки герой розлучається з друзями і відправляється в Гонконг, щоб продовжити навчання там. На новому місці Іп Ман стикається з великою кількістю перешкод, які роблять його тільки сильніше і мудріше.
Це історія розповідає про велику людину і бійця, який пройшов через безліч образ і принижень, і врешті-решт став легендарним майстром в світі східних бойових мистецтв. ©Kino4ua Іп Мен: Народження легенди 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?