Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

У руках пса

Рік:
Ор. назва:
The Power of the Dog
Країна:
Велика Британія, Австралія, США, Канада, Нова Зеландія
Режисер:
Джейн Кемпіон
Тривалість:
02:08:42
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава Ідея, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Джордж і Роуз незабаром одружуються. Роуз використовує гроші Джорджа, щоб відправити сина до коледжу вивчати медицину та хірургію, а сама переїжджає до будинку на ранчо Бербанку. Філ недолюблює її, вважаючи, що вона вийшла заміж за Джорджа заради грошей. Грубі манери та глузування Філа дратують Роуз. Джордж організує звану вечерю за участю своїх батьків і губернатора, щоб вони могли познайомитися з Роуз і послухати, як вона грає на їхньому новому піаніно. Роуз може зіграти лише кілька нот "Маршу Радецького", Філ принижує її. Роуз починає вживати алкоголь, хоча раніше виступала проти пияцтва.
На той час, коли Пітер приїжджає на ранчо на літні канікули, Роуз стає алкоголічкою. Філ і його люди глузують з Пітера, і він усамітнюється у своїй кімнаті, препаруючи тварин і вивчаючи хвороби. На галявині на самоту Філ мастурбує, використовуючи носову хустку Бронко Генрі. Пітер заходить на галявину і знаходить там цілу купу журналів, що належали Бронко Генрі, на ілюстраціях в яких зображені оголені чоловіки. Він бачить, як Філ купається в ставку з хусткою на шиї; Філ помічає його і проганяє.
Філ починає проявляти повагу до Пітера, пропонуючи сплести йому ласо з сиром'ятної шкіри і навчити їздити на коні. Якось Пітер вирушає поодинці і знаходить мертву корову, імовірно померлу від сибірки. Він одягає рукавички і зрізає з трупа шматки шкіри. Під час роботи зі встановлення огорожі Пітер і Філ заганяють і вбивають кролика, і Філ ранить тріскою руку. Після цього Пітер розповідає Філу про те, як знайшов тіло свого батька-алкоголіка, який повісився, і вийняв його з петлі. ©Kino4ua У руках пса 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?