Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Різдво в Каліфорнії

Рік:
Ор. назва:
A California Christmas
Країна:
США
Режисер:
Шон Пол Пічініно
Тривалість:
01:47:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету цього романтичного різдвяного фільму опиниться молодий чоловік Джозеф (Джош Суікард), який має багато чого довести своїй сім'ї. Він працює в компанії своєї матері і раз і назавжди твердо вирішив, що гідний цієї роботи. Джозефа посилають у глибинку штату на ранчо, бо він має переконати сім'ю власників продати його до Різдва. Джозеф сповнений рішучості: він нарешті хоче довести своїй матері, що він добрий бізнесмен у її компанії. Молодий чоловік переконаний, що отримає постійну роботу, але дуже помилився. Джозеф їде до провінції Каліфорнія, щоб укласти там вигідну угоду та умовити сім'ю на продаж ранчо.
Однак це не так просто зробити, як здається на перший погляд, оскільки молода власниця ферми Келлі (Лорен Суікард) так само сповнена рішучості виселити зі своєї власності будь-кого, хто посягає на неї. Дівчина у своєму житті переживає одну трагедію за іншою – вона втратила не лише батька в автокатастрофі, а й кохану людину. Мати Келлі теж помирає від раку, вона майже не з'являється на екрані, хоча прив'язана до ліжка всього за кілька метрів від місця події.
Однак, на щастя Джозефа, після прибуття на ранчо його з якоїсь причини вважають за нового помічника – працівника ранчо Менні (Девід Дель Ріо), який мав з'явитися через два дні. І тому Джозеф та його шофер Лео (Алі Афшар) вирішують перехопити справжнього некваліфікованого робітника Менні та зіграти його роль, щоб проникнути в будинок Келлі та отримати ранчо будь-яким шляхом. Поки Джозеф зображатиме працівника Менні, Лео житиме зі справжнім Менні в одній кімнаті. Адже виявилося, що Менні можна легко умовити за допомогою готівки, щоб отримати уявлення про роботу і навіть гардероб, який носять працівники.
Незабаром такий стан справ матиме для всіх головних героїв непередбачені наслідки. Глядачі побачать багато інших драматичних моментів та гумористичних поворотів сюжету про реального Джозефа та Менні, якому заплатили за його мовчання. Чим закінчиться ця романтична та комедійна історія, ви дізнаєтесь, подивившись святкову американську мелодраму «Різдво в Каліфорнії». ©Kino4ua Різдво в Каліфорнії 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?