Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Елвін та бурундуки 4: Бурундомандри

Рік:
Ор. назва:
Alvin and the Chipmunks: The Road Chip
Країна:
США
Режисер:
Волт Бекер
Тривалість:
01:32:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Бурундуки влаштовують класну тусовку на день народження Дейва без його відома, через що останній дуже злиться. Тим часом у Дейва з'являється нова пасія Саманта. Наступного дня після вечірки, хлопці в гольф-парку готуються вперше зустрітися із Самантою, але незадовго до цього вони стикаються із хлопцем, який зіпсував їм гру. Зустрівшись із Самантою, бурундуки розуміють, наскільки погані справи, бо кривдник — син Саманти, Майлз. День із Майлзом минає жахливо - у Саймона на голові побувала солодка вата, Елвіна гарним стусаном відправили у воду, а Теодора взагалі продали за 20 баксів. Вдома ввечері бурундуки зауважують, що в одному з пакетів лежить обручка. Тоді ж Дейв повідомляє, що пощастить Саманту із собою до Майамі. Вночі хлопці крадуть пакет із кільцем із сейфа, але як з'ясовується вранці, невдало (у пакеті вже нічого не було – кільце було упаковано). Майлз залишається жити із бурундуками на час від'їзду своєї мами. Він дізнається про заручини і майбутні брати вирушають на літак, везучи Саймона та Елвіна без квитка, а Теодора у багажному відділенні. З вини Теодора до салону проникають тварини. Літак здійснює вимушену посадку в Чикаго, де розмову з порушниками проводить їхній головний ненависник — повітряний маршал Джеймс Сакс. Вони збігають на таксі і виявляються «за дві з половиною години від Майамі літаком». Сакс знову знаходить їх у техаському барі, звідки бурундуки з Майлз теж втікають. Своїми здібностями вони заробляють гроші і незабаром опиняються на джаз-параді Нового Орлеана. Про це дізнається Дейв. Вони зустрічаються в аеропорту та їдуть до Майамі, взявши машину напрокат. Дейв має встигнути на реліз альбому своєї колеги Ешлі Ґрей. ©Kino4ua Елвін та бурундуки 4: Бурундомандри 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?