Kino4ua.com
HD 720p
G

Елвін та бурундуки 2

Рік:
Ор. назва:
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
Країна:
США
Режисер:
Бетті Томас
Тривалість:
01:28:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Продовжує розповідь про пригоди трійці бурундучків, що говорять. Веселі бешкетники тепер уже популярний музичний гурт, який виконує пісні Дейва. Вони виступають із численними концертами перед своїми шанувальниками, поки не відбувається нещасний випадок із Дейвом. Виявившись прикутим до лікарняного ліжка, Дейв відправляє бурундуків пожити до свого родича Тоббі, де вони повинні будуть ходити до місцевої школи. Зіркові бурундуки мають нелегке життя у звичайній школі, де в них з'являються як друзі, так і вороги. Але найбільшим випробуванням для Елвіна, Саймона та Теодора виявиться конкуруюча група Душек-бурундушок під заступництвом противного агента Яна Хоука. ©Kino4ua Елвін та бурундуки 2 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?