Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ранковий підйом

Рік:
Ор. назва:
Morning Glory
Країна:
США
Режисер:
Роджер Мічелл
Тривалість:
01:47:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Злий він або доброго ранку, це чашка кави або чаю і купа різних новин по прямокутному ящику званим телевізор. Новини показують нам найрізноманітніші, від поганих до добрих, від маленьких до масштабів світу, але всі ці новини об'єднує одне, це постійна боротьба продюсерів за ефір, за рейтинг, за глядача. І ось перед нами постає один із таких злободенних продюсерів. , представниця прекрасної статі Беккі Вона старанна співробітниця і добре знає всю справу. Але ось у зв'язку з неминучими обставинами Беккі звільняють із улюбленої її ранкової програми новин. Особисте життя нещасної героїні фільму руйнуватиметься так само як і її кар'єра, і здавалося, ніщо не здатне це зупинити. Але ось, зібравшись із силами, вона йде на роботу в ранкову шоу програму, яка зовсім не популярна, і за мірками телебачення є низьким сортом. Як, пристрасний і невтомний режисер він вирішує вивести це шоу з небуття, щоб його зустрічали вранці все як найдобріший ранок. Для цього вона запрошує в ефір відомого ведучого, але разом і з ним приходить і інша проблема, що загрожує Беккі фіаско Фільм Доброго ранку, знятий Роджером Мічеллом у 2010 році, показує на комедійні закулісні тряски у світі телебачення, виглядає легко та весело. ©Kino4ua Ранковий підйом 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?