Kino4ua.com

Голодні ігри

Рік:
Ор. назва:
The Hunger Games
Країна:
США
Режисер:
Ґері Росс
Тривалість:
02:22
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дубляж
Сюжет фантастичного фільму «Голодні ігри» розповідає історію молодої дівчини на ім'я Кітнісс, яка стає однією з багатьох учасниць щорічного змагання. Події розвиваються в деспотичний державі Панем, де правляча еліта щорічно влаштовує бійню заради розваги. Серед простого населення, вибирають кілька учасників, які приречені на вірну смерть. Однією з таких учасниць стає Кітнісс і її кращий друг Піт.

Разом їм належить битися в команді з таких же випадково обраних людей. Боротьба буде йти не на життя, а на смерть проти добре навчених убивць. Шанси на перемогу просто мізерні, ще нікому за всю історію голодних ігор не вдавалося перемогти. Проте, у Кітнісс не залишається іншого вибору, окрім, як боротися і перемагати. Завдяки витривалості, хоробрості і просто везінню, вона зможе змінити історію і вселяє надію всьому народу. ©Kino4ua Голодні ігри 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?