Kino4ua.com
PG

Кішки

Рік:
Ор. назва:
Cats
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Том Гупер
Тривалість:
01:49:58
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Щороку розумні кішки з усієї планети збираються на великий бал, наповнений містичними традиціями. Під гордою назвою Плем'ям Обраних, вони всі готуються до майбутніх конкурсів, покликаним визначити найдостойнішого з усіх учасників. Переможець буде обраний старим лідером Дьютерономі. Перемога дозволить відправитися в Хевісайд - такий собі котячий рай, де завжди панує щастя і не буває голоду. Починається запекла боротьба між пухнастими суперницями, які намагаються переконати інших у власній винятковості. Змагання навіть привертають увагу котячої мафії, яка планує напасти на присутніх заради особистої вигоди. Також на конкурс збирається потрапити Грізабелла, яка багато років тому з власної волі покинула плем'я ... ©Kino4ua Кішки 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.7
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?