Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вони клонували Тайрона

Рік:
Ор. назва:
They Cloned Tyrone
Країна:
США
Режисер:
Юль Тейлор
Тривалість:
02:04:10
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Postmodern
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Дія сюжету цього фільму відбувається у вигаданому районі безіменного міста під назвою Глен, де живуть переважно темношкірі люди. Лише номерні знаки вказують на те, що це "Веселе місце". Тут мешкає головний герой кінострічки - Фонтейн (Джон Бойєга), торговець наркотиками, якому доводиться боротися з місцевою конкуренцією і внутрішньою травмою через смерть молодшого брата. Коли ми вперше знайомимося з Фонтейном, він якраз залучений в операцію конкурентів із продажу наркотиків на території, яка, як він вважає, по праву належить йому.

Фонтейн вирішує діяти і на своїй машині збиває одного з членів цієї банди. Потім мстиві конкуренти влаштовують головному герою засідку, стріляють у нього кілька разів і залишають одного помирати. Однак вранці відбувається неймовірне - Фонтейн, як ні в чому не бувало, прокидається у своєму ліжку, займається своїми звичними справами і, здається, не підозрює, що він, напевно, має бути мертвим. Цей випадок не дає спокою воскреслому наркоторговцю, він розшукує свідків свого "вбивства", щоб з їхньою допомогою вистежити бандитів, які стріляли в нього, і з'ясувати, як сталося, що він не загинув. ©Kino4ua Вони клонували Тайрона 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?