Kino4ua.com

Тор

Рік:
Ор. назва:
Thor
Країна:
США
Режисер:
Кеннет Брана
Тривалість:
01:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Тор, будучи одним з ключових персонажів Всесвіту Marvel, до моменту появи сольного художнього фільму був популярним героєм, які з'являтимуться не тільки в коміксах, а й власному мультсеріалі. Крім того, вперше в кіно Тор з'явився вже в 1988 році.

Не можна не відзначити, що Тор з'являється в самих різних анімаційних проектах, як в якості епізодичного персонажа, так і одного з центральних героїв. Індустрія відеоігор також не оминула Тора стороною. З огляду на все це, можна було здогадатися, що рано чи пізно персонаж отримає свій власний сольний повнометражний фільм зі значним бюджетом і відомими акторами.

На самому початку фільму глядачеві пропонується подивитися на події, що відбуваються в Асгарді, де цар веде війну з крижаними велетнями і їх ватажком. Воїни Асгарда наносять велетням поразку, а цар забирає джерело їх сили.

Проходить час, і нас знайомлять з Тором, який готується зійти на престол. Однак коронацію перериває вторгнення. Тор затіває сварку і пропонує почати війну проти нападників, але отримує заборону від батька. Не послухавши його і зібравши невелику групу майстерних воїнів, він відправляється в бій, але зазнає поразки. Один, розлючений зарозумілістю сина, відправляє його на Землю. ©Kino4ua Тор 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Джейн Фостер
    Джейн Фостер
    20 травня 2021 09:31
    + +1 -
    Цікавий фільм,я дуже люблю фільми Марвел,Тор і Локі топ?????