Kino4ua.com
480p
PG

Сандокан (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sandokan, the tiger of Malysia
Країна:
Італія
Режисер:
Джузеппе Лагана
Актори:
Тривалість:
серії тривалістю 23.00 хв.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Перший, Багатоголосий закадровий
Запрошуємо вас здійснити дивовижну подорож у чарівний світ екзотичного Сходу, сповненого старовинних легенд і небувалих чудес. Тут живе Сандокан, герой популярних романів Еміліо Сальярі. Сандокан - непереможний воїн. Він сміливий, розумний і красивий. Він ніколи не відмовить у допомозі тим, хто потрапив у біду. Тому в нього дуже багато друзів. Але є й такі, хто готовий на все, щоб згубити сміливця Сандокана. На вас чекають запаморочливі пригоди, стрімкі погоні та безліч нерозгаданих таємниць! ©Kino4ua Сандокан (1, 2 Сезон) 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?