Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Водоспад Серафима

Рік:
Ор. назва:
Seraphim Falls
Країна:
США
Режисер:
Девід фон Енкен
Тривалість:
01:51:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У 1868 році, в горах, Гідеон смажить зайця на багатті. Раптом лунають постріли. Він хапає те, що встигає взяти, і кидається вниз із гори. Його переслідувачі виходять з укриття і перевіряють його притулок. Полковник Морсман Карвер, колишній офіцер Конфедерації, найняв для переслідування Гідеона мисливців за головами: Тата, Гаєса, Парсонса і Малюка.

Видаливши кулю з руки, Гідеон припікає рану мисливським ножем. Він намагається вкрасти коня, але його застає на місці злочину молода жінка на ім'я Шарлотта, яка спочатку наставляє на нього рушницю, а потім, побачивши, що він поранений, допомагає йому. Вона перев'язує його рану, а її сім'я дозволяє Гідеону переночувати в їхньому будинку. Пізніше він купує в них коня.

Мисливці майже наздогнали Гідеона, але він влаштовує засідку, використовуючи пастку для ведмедя, яка пронизує Малюка. Через деякий час переслідувачів стає менше ще на одного: Парсонса.

Гідеон досягає поселення будівельників залізниці, де зупиняється, щоб вкрасти їжу. Його затримує місцевий шериф. Карвр з мисливцем, що залишився, Гаєсом, також прибувають у поселення. Тим часом Гідеон здійснює втечу з-під варти. Карвер і Гаєс переслідують його. Кінь Гідеона впав і він добиває його ножем. ©Kino4ua Водоспад Серафима 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?